• Leveranstid 3-5 dagar
  • Frakt 49:-
  • Öppet köp 30 dagar
  • Kort/faktura utan avgifter

Månadens Tävling

VINN STÖVLARNA!

Vinn stövlarna!

              

 

 

Dessa stövlar har vi fått som prov från samma italienska fabrik som tillverkar höstens bruna stövel och svarta stövlett . De är tillverkade i det finaste skinn och är en klassisk modell som öppnas med dragkedja baktill, något som håller hög trendfaktor just nu.
Vi har ett par och det är storlek 37. Om du vill delta i utlottningen av dessa stövlar, mejla din motivation om varför just DU skall få dem, till webmia@jobi.se. Jag vill ha din motivation senast 13/10.

Om du har en annan storlek och också vill ha ett par skor, varför inte bli Månadens Kund? Läs mer här!  


 

Tävlingarna i förra månadens brev  

Carina Persson i Linghem vann två st biobiljetter för att hon recenserade sina favoritskor här på jobi.se

Linn Gustavsson vann skorna från Skechers med motiveringen:

Hej! 

Här kommer min motivering till varför just jag ska få hjälpa er att prova skorna. För ganska så precis ett år sedan fick jag veta att jag hade cancer. Vår dotter var då endast 14 månader gammal och hela min värld rasade samman. Hur kan det bara hända när man är 32 år och nybliven mamma? Efter ett flertal sjukhusvistelser och starka cellgiftsbehandlingar vann jag kampen över cancern. 4 december 2012 fick jag veta att jag var frisk igen. Cellgifterna tog dock hårt på min kropp. Jag fick 4 olika sorter. Bland annat ett som ger nervskador. I dag jobbar jag 100 % igen. Sökte nytt jobb efter friskförklaringen och fick det till min stora lycka. Som lärare står och går man mycket. Jag har och kommer alltid att ha problem med mina fötter som fått nervskador av cellgifterna. Ett par bra skor skulle underlätta min vardag och göra gott för mina onda fötter.  

Mvh Linn