• Leveranstid 3-5 dagar
  • Frakt 49:-
  • Öppet köp 30 dagar
  • Kort/faktura utan avgifter

Team Rynkeby Göteborg är i mååååål!

Nu är de i mål, de tappra Rynkeby-cyklisterna. Redan före starten till Paris var de i mål, eftersom målet 1 000 000 kr redan var insamlade. Totalt har Göteborgsteamet bidragit med 1,6 miljoner!
2013 deltog totalt 1200 cyklister från 6 länder, och då blev det en nätt summa på 23 miljoner DKR till Barncancerfondens viktiga arbete! 
Årets siffror offentliggörs först när checken inom kort lämnas över till Barncancerfonden.  

I slutet av juli träffade jag Katarina för att höra hur allt gått och hur det kändes att cykla in på Champs Élysées i samlad tropp.
Det blev en lågmäld intervju, eftersom Katarina väldigt olyckligt ”snubblade på målsnöret” och fick en rejäl hjärnskakning. Det innebar naturligtvis sträng läkarordination om cykelförbud. Istället för att cykla in över mållinjen fick Katarina stå och välkomna sina kamrater i Paris.

Katarina, stort och varmt grattis till målgången! 1,6 insamlade miljoner kronor till Barncancerfonden, det är verkligen fantastiskt. Ni måste vara oerhört nöjda, tacksamma, ödmjuka och TRÖTTA nu med de 120 milen i benen…? 

"Ja, det är klart att vi är nöjda! Det har varit fantastiskt hela vägen. Vilken teamkänsla, vilka upplevelser, vilka möten vi gjort!
Det har varit sol och vackert och det har varit kallt, blött och halt. Temperatur på 9-12 grader blev betydligt kallare än så med fartvind och heldagsregn på kroppen.
På kvällarna tog vi av oss drypande våta kläder som inte direkt luktade gott, för att ta på dem igen lagom fuktiga nästa morgon… Händerna domnade, ljumskarna skavde och rumporna ömmade.
När det var som tuffast och vi kände blodsmaken och modstulenheten peppade vi varandra. Vi har ju hela tiden vetat varför vi trampat; vi har trampat för livet!" 

Det låter väldigt tufft. 120 mil i vått och torrt. Men ni kom fram till sist…? 

"Visst gjorde vi det! Allt det jobbiga försvann i samma stund som vi rullade in i Paris och på Champs Élysées – det var fullkomligt MAGISKT! Solen kom fram och VI var framme.  En helt obeskrivlig känsla.
Vi hade poliseskort, vilket verkligen behövdes mitt ibland parisarnas aggressiva trafik och körsätt. Fullt fokus gällde, men nu var vi framme!"

Bilder säger mer än ord, så här är cyklingen sammanfattad med några foton:

Katarina glad och förväntansfull inför starten.

Team Rynkeby Göteborg på väg genom Tyskland.

Team Rynkeby Göteborg rastar på väg genom Tyskland.

Team Rynkeby Göteborg fortfarande på väg genom Tyskland.

...och så blev det regn...

Massor mer regn. Laget kämpar på.

ÄNTLIGEN i Paris!

Om du vill läsa fler personliga inlägg om Katarinas cykling, rekommenderar jag varmt att gå in på hennes MåBra-blogg. Här är inläggen:

http://stilexperten.mabra.com/nedrakningen-har-borjat-2/

http://stilexperten.mabra.com/dagen-ar-har/

http://stilexperten.mabra.com/viljan-att-leva/

http://stilexperten.mabra.com/teamet/

http://stilexperten.mabra.com/livet-som-tour-de-paris-cyklist/

http://stilexperten.mabra.com/filmen-med-det-ovantade-slutet/

http://stilexperten.mabra.com/vi-klarade-det/ 

Katarina möter du också som utlovat i höstens nyhetsbrev.
I ”Katarinas Stilguide” skriver hon om dos and don’ts beträffande skor, stil och skomode. Här är första delen!