• Leveranstid 3-5 dagar
  • Frakt 49:-
  • Öppet köp 30 dagar
  • Kort/faktura utan avgifter

Månadens Jobianer

I november möter vi Kent Henriksson och Andreas Godén.
De började som nya säljare hos JOBI under september och har nu hunnit vara ute någon månad. Kanske har du redan hunnit möte någon av dem?

Så här presenterar de sig själva: 

Kent Henriksson, ny säljare hos Jobi.

Hej!
Jag heter Kent o kommer från Jönköping men bor nu i Habo med fru o barn. Är idrottsintresserad o har spelat både fotboll och bandy på elitnivå.  Är nu tränare för Jönköping bandy i Allsvenskan. Ibland finns det även tid över för fiske o golf.
Du som har din arbetsplats i Jönköping, Habo, Falköping, Hjo, Boxholm, Mjölby, Valdemarsvik, Aneby, Tranås, Mullsjö, Karlsborg eller Tidaholm med omnejd, boka gärna en skovisning med snygga o sköna skor från Jobi, så hjälper jag er att hitta rätt sko eller sandal för just dig! 

Ring Jenny eller Frida på 042-22 00 60 om du vill boka in en skovisning på Kents distrikt.

 

Andreas Godén, ny säljare hos Jobi.

Hej!
Andreas heter jag och är bosatt i Östersund. Jag började på Jobi den 1a September i år. Mina första veckor som säljare på företaget har varit mycket bra. Man träffar många glada och trevliga människor ute på arbetsplatserna som är väldigt positiva till Jobi, vilket gör att det alltid är kul på jobbet!
På fritiden försöker jag umgås med familj och vänner så mycket det går.
Du som jobbar i Sundsvall, Timrå, Kramfors, Härnösand, Ånge, Sollefteå, Berg, Bräcke, Härjedalen, Krokom, Ragunda, Strömsund, Åre, Östersund eller Dorotea med omnejd, får gärna boka in en skovisning med mig. Ring min bokerska Birgitta, 042-22 00 60. 

Vi har skovisningar i hela landet.
Här kan du läsa mer om våra visningar och boka in Jobi för en visning på en rast eller ett p-möte.
Det brukar vara ett kul inslag och vem gillar inte att titta på skor...?