• Leveranstid 3-5 dagar
  • Frakt 49:-
  • Öppet köp 30 dagar
  • Kort/faktura utan avgifter

Månadens Jobianer -
Roommates Frida och Jenny

Jenny och Frida är Jobikontorets gladaste team.
De delar rum och jobbar båda två med att boka in vars 4,5 säljares skovisningar. Det blir ca 70 samtal var per dag, och på frågan om vad som är roligast med jobbet svarar de samstämmigt "Kundkontakten! Våra positiva kunder. Och att vi är ett så bra team!"

Bäst av allt tycker de att det är när uppringda kunder säger "Vad trevligt att du ringer! Ni får jättegärna komma, vi har väntat på att ni skulle ringa."
Annat som är bra med jobbet tycker de båda är att vara början på tråden, d v s samtalet som ligger till grund för säljarens besök och försäljning. Ett viktigt arbete alltså. 
Vissa dagar är en stor, rolig och klurig utmaning att få ihop; det gäller att lägga ett bra pussel för att både uppfylla kundernas önskemål om besökstider och ha en "rutt" för säljaren som inte är för mycket "fram och tillbaks" på en ort.

Både Frida och Jenny har jobbat med besöksbokning hos Jobi i cirka 10 år, så det vet hur man får till det.
Extra bra går det nu när de "flyttat ihop" och delar rum. "Vi bollar idéer och prioriterar, tänker och jobbar på exakt samma sätt när vi bokar." 

Jenny om Frida:

"Jättesnäll, fokuserad på jobbet, en pålitlig vän, glad och positiv. Hon har ett stort hjärta och ett härligt skratt. Frida sjunger bra och gärna. Och mycket och högt!"
Fridas favoritjobisar är en svart fotbäddssandal med svart lackat krokomönster. Den har tyvärr utgått ur sortimentet men finns i många andra färger.  

Frida om Jenny:

"Stort hjärta, hjälpsam, lojal och rolig. Glad! God lyssnare och väldigt bra på sitt jobb. Och ett riktigt chokladmonster (vilket bekräftas av Jenny)."
Jennys favoritjobisar är den halvhöga stöveln som vinns i svart och brunt. 

Nu ser båda fram emot skön helgledighet "med mycket mys".

Jenny och Frida på sitt kontor.

Jenny t.v. och Frida t.h. - roommates och glada bokerskor på Jobis kontor i Helsingborg.