• Leveranstid 3-5 dagar
  • Frakt 49:-
  • Öppet köp 30 dagar
  • Kort/faktura utan avgifter

MÅNADENS MEDARBETARE

Morgan Herjander: 
"...över 20 år senare jobbar jag själv på Jobi!"

Varje månad kan du läsa om Månadens "Jobian" via Nyhetsbrevet.
Nu i januari presenterar vi en av våra Skåne-säljare, Morgan Herjander!

Morgan gillar sneakers som jobbskor. Kolla här!            

Hej!

Mitt namn är Morgan Herjander i Helsingborg, jag är säljare/representant för Jobi i västra Skåne.
Mitt distrikt följer kustremsan från Höganäs till Lomma.
 
Jobi kom jag i kontakt med för många år sedan när jag själv jobbade inom vården, och har själv varit mycket nöjd med de fotriktiga sandalerna o arbetsskorna... Över 20 år senare jobbar jag själv på Jobi, och vet vad de hårda arbetsgolven ger för stryk på kroppen. Därför är jag stolt över att jobba med Jobi, där vi kan erbjuda er modeller som gör att ni har ork efter ni kommer ut från jobb.

Själv använder jag AIRSOFT coola sneakers som arbetsskor, på grund av att dessa har en sula med luftkanaler samt inbyggd pump som ventilerar foten. Men framför allt skonar de mina fötter, knä och rygg och gör att jag ej känner mig trött i dessa leder efter en dag på jobbet.

Är gift o bor ute på landet, där fritiden bland annat i stora delar går åt till våra 4 hundar av rasen Amerikansk cockerspaniel, där lydnad samt rallydnad står på programmet i veckorna o där i emellan utställningar…
Mina övriga intressen är musik som extra piff i vardagen;).   

Säkert har vi setts ute på fältet. Ser fram emot att träffa er där ute i vår! Varmt välkomna att kontakta Jobi för en visning, så kommer jag eller någon av mina kollegor er arbetsplats för visning av vår- och  sommarsandaler och arbetsskor. Så klart det vill ni ej missa?!

//Morgan

 

Om du och dina kollegor vill vara säkra på att kunna välja och vraka fritt ur vårsortimentet, rekommenderar jag att ni anmäler intresse för en skovisning redan nu.
Förra året gick flera av modellerna som smör i solen! 

Månadens Erbjudande; boka visning nu och få en riktigt bra skovårdsprodukt GRATIS - läs mer här!

Boka visning.

Här kan du kika närmre på Morgans favoriter; Airsoft Sneakers.