• Leveranstid 3-5 dagar
  • Frakt 49:-
  • Öppet köp 30 dagar
  • Kort/faktura utan avgifter

MÅNADENS JOBIAN

Thomas Larsson: 

 "Inget är statiskt, det är olika varje dag och det blir aldrig tråkigt!"

Varje månad kan du läsa om Månadens "Jobian" via Nyhetsbrevet.
Nu i mars möter du Thomas som är lite av Jobis "spindel i nätet".   

Thomas Larsson och Nickie                 

På frågan vem Thomas Larsson är, svarar han att han är en vanlig enkel arbetare, tvåbarnsfar och nyss fyllda 39. Han gillar att snickra och gå långa promenader med hunden. Familjens hus ligger vackert vid Hallandsåsens början. 

Thomas är en dynamisk och energisk ledare för kundtjänstgruppen. Karriären hos Jobi började 1995 som extrahjälp. Då jobbade han också som barnskötare och personlig assistent.
1997 började han ”på riktigt” och Thomas är, som alla andra på Jobi, en mycket viktig "kugge" i JOBI-maskineriet.

Efter det att en order lagts i någon av säljarnas handdatorer eller på hemsidan, skall den ”in i systemet”. Annars kan vi varken plocka ordern, fakturera den eller skicka den. Det gör Thomas.
Dessutom håller han på med kvalitetssäkring och så sitter han själv i växeln och håller kollegorna Kerstin och Britt-Marie ”i öronen”. Inte för att det behövs… 


Det roligaste med jobbet tycker Thomas är ”kontakten med och att hjälpa våra kunder och att jag har en mångfald av olika uppgifter som jag griper mig an varje dag. Inget är statiskt, det är olika varje dag och det blir aldrig tråkigt!” 

När Thomas nu ändå kommer till tals, vill han passa på att hälsa att det bästa och smidigaste sättet att få hem en returfraktsedel, är att hämta hem en via hemsidan. Länk för detta finns på flera ställen, men framförallt längst ner på sajten. 
På detta sätt går det snabbt och lätt för dig, du kan göra det när du vill och vi håller nere kötiderna i växeln. Många av de inkommande telefonsamtalen handlar enbart om detta, att vi skall skicka en returfraktsedel. 

På bilden skymtar även vår kontorshund Nickie, en snäll, go och lydig schäfertik.

Thomas personliga favorit inför vårsäsongen är 15140, den tycker han passar på de flestas fötter. 
Här kan du kika på sandalerna.  

Här kan du kika på skorna som Thomas jobbar i ; Skechers Shape Ups för herrar.