• Leveranstid 3-5 dagar
  • Frakt 49:-
  • Öppet köp 30 dagar
  • Kort/faktura utan avgifter

MÅNADENS KUND - 

Birgitta Simonsson, Stockholm: 
"Jag har sedan jag fått mina sandaler inte haft ont i vare sig höfter eller ben!"

I varje nyhetsbrev kan du läsa om Månadens Kund. Den här gången kom det ett brev från Birgitta.
Läs hennes berättelse om hur det kom sig att hon tog JOBI hela vägen till Kina!   

Birgitta Simonsson, Månadens Kund hos JOBI. 

                                     

"Hej Jobi
Jag har många år använt Jobis sandaler som inneskor på min arbetsplats, en förskola och tyckt att de var mycket sköna och jag har stort förtroende för att de är bra för hela kroppen.

I mars 2011 fick jag möjlighet att flytta till Kina för 1,5 år, då min man skulle arbeta där.
I Kina är nästan all gatumiljö belagd med betong och det är mycket sällan man har möjlighet att gå på något annat material.
Jag märkte under våren 2011 att jag började få ont i höften och benhinnorna började smärta. Jag fick hjälp med höften av en massör och benhinnorna behandlade jag med liniment.
Sommaren 2011 tillbringade jag till stor del i Sverige och där försvann plötsligt mina besvär i både höfter och ben.

Tillbaka i Kina igen, under augusti, återkom ganska snart mina krämpor och då började jag fundera på vad detta kunde bero på. 

Jag insåg att i Sverige gick jag mycket i naturen och gatubeläggningen var av asfalt, vilket är någon mjukare än betong. Jag insåg också att jag haft rejälare skor i Sverige än jag hade i Kina.
Gatubeläggningen kunde jag inte göra så mycket åt, men däremot kunde jag se till att jag hade bra skor. En stor del av året, går man i sandaler, då det är varmt i princip från maj till oktober. Jag behövde alltså ett par bra sandaler. De sandaler som jag då kom att tänka på, som jag visste var bra för fötterna, var Jobis sandaler.

Jag ringde till Jobi (via Skype går det utmärkt att ringa till Sverige från Kina) och pratade med en duktig försäljare, som rekommenderade mig att köpa , som är en sandal med hälrem och som sitter bra på foten.
Då jag hade en kompis som skulle hälsa på mig i Kina i början av september, bad jag henne beställa och ta med dessa skor.
Jag fick mina sandaler och satte dem genast på mig. Jag hade aldrig några problem med skavsår, trots värmen, men det bästa av allt var att mina krämpor i ben och höfter försvann på ett par dagar, utan hjälp av vare sig massage eller liniment! Jag använde mina sandaler i stort sett varje dag hela september och oktober och sedan igen hela maj och juni. Jag har sedan jag fått mina sandaler inte haft ont i vare sig höfter eller ben!

Efter detta trogna användande, varje dag i flera månader med temperaturer över 25 grader, kände jag att skorna gjort sitt och de fick stanna kvar i Kina när jag åkte hem. Men jag lämnade dem öppet i soprummet, så jag är nästan säker på att någon kinesisk städerska tagit hand om dem och de återanvänds säkert fortfarande. Jag hoppas att hon har lika stor glädje av dem som jag haft!

Hälsningar Birgitta Simonsson"

 


På fotot har Birgitta på sig komfortsandaler i skinn som är lätta att reglera över både framfot och vrist. Pris 498 kronor inklusive moms!

Som tack för att Birgitta varit Månadens Kund, kommer hon att välja sig ett par skor på hennes förskolas nästa skovisning nu i november. 
Det blir vår säljare som kommer. 


 

Vill DU också bli Månadens Kund och FÅ ett par JOBI-skor? 
GRATIS...!

Skulle du också vilja ha ett par JOBI-skor alldeles gratis? 
Varje månad skriver vi om en av våra kunder. 
Vi tror att det kan inspirera andra kunder att hitta skor som passar deras fötter, kroppar och arbetsplatser. 
Som tack för hjälpen får DUett par skor!

I så fall: 
- skriv några rader om vem du är och var du jobbar.
- Vilka JOBI-skor du köpt och varför.
- Och sist men inte minst, bifoga ett foto av dig själv i helfigur, där man ser att du har dina JOBI jobbskor på fötterna!

Varje månad lottar vi ut en kund att medverka. 

Välkommen att mejla foto och lite information om dig själv till webmia@jobi.se, så hör jag snart av mig.

Med bästa hälsningar

WebMia