• Leveranstid 3-5 dagar
  • Frakt 49:-
  • Öppet köp 30 dagar
  • Kort/faktura utan avgifter

MÅNADENS JOBIAN

Tina Jonsson: 

 "Det bästa med jobbet som säljare är givetvis kundkontakterna. Som exempelvis i fredags då jag skrattade så tårarna rann!"

Varje månad kan du läsa om Månadens "Jobian" via Nyhetsbrevet.
Denna månaden är det dags att presentera en av våra kvinnliga säljare, nämligen Tina Jonsson på disrikt väst. 

Tina Jonsson, Månadens Jobian hos JOBI

Hej på er!

Jag, Tina, jobbar på JOBIs västra distrikt och har så gjort i 7 år.
Jag besöker kunder i Bohuslän, delar av Dalsland, delar av Göteborg och delar av Västgötaslätten.

Det bästa med jobbet som säljare för JOBI är givetvis kundkontakterna. Som exempelvis i fredags då jag skrattade så tårarna rann! Tjejerna på detta äldreboende slogs om vem som kunde beställa först av en viss modell som flera av dem skulle ha. Det skulle nämligen innebära att den som hann först blir den som alla andra vill efterlikna!  :) 

Sedan känns det bra att sälja en produkt som det finns en tanke med och som har ett bra syfte: ergonomiska, anatomiska skor. Oavsett om du ska ha en arbetssko eller en snygg skinnstövel!

Även bilåkningen ute på landsbygden är faktiskt trevlig om jag känner att jag har tid att se mig omkring. Där ser och upplever man verkligen årstidsväxlingarna.

Bor i Trollhättan i hus med man, vuxen son och Gosekatten Tusse. Tycker om att träna, springa och promenera. Försöker hålla mig i form och då gärna ute i naturen. Tycker väldigt om årstidsväxlingarna.
Pyssla i och utanför huset är också trevligt. En resa då och då är inte heller fel. 
Älskar Hockey (sonen spelar…) och går på så många matcher vi kan...Gillar även ett känt Hockeylag från Göteborg som vi åker och ser på då och då..:)

Vi ses!

Varma hösthälsningar från Tina

PS!

Vill du prova Tinas stövlar eller något annat fint och skönt, är du välkommen att boka roligaste och bästa rastnöjet; en JOBI skovisning.

Här kan du kika närmre på Tinas stövlar.