• Leveranstid 3-5 dagar
  • Frakt 49:-
  • Öppet köp 30 dagar
  • Kort/faktura utan avgifter

Vinnaren i Skechers-tävlingen och
7 supertips för att hålla träningsmotivationen uppe

Grattis till vinsten av Skechers-skorna, Linda Eklund!

Här är Lindas bidrag:

"Min bästa träningsmotivation är att ha en målbild både med vikt och hur man vill må fysiskt och psykiskt. Jag vet när jag mådde som bäst och när jag kände mig som snyggast. Jag sätter upp den bilden på näthinnan men också på kylskåpet som motivation. Det är viktigt för mig att jämföra mig med mig själv och vad jag vet att jag klarar av.
Mitt recept är löpning några gånger i veckan på en underbar terrängstig i skogen med peppande musik i lurarna samt käka mindre portioner. Det funkar för mig med ett långsiktigt mål och ingen hets. Träning ska vara kul och inget måste!"
 

Och här är ett urval av många, många bra bidrag som kommit in.

"Mitt bästa tips att hålla uppe träningsmotivationen i en hektisk vardag är att boka upp träningspass i förväg på bestämda tider med din partner eller vän. Sätt upp ett mål tillsammans eller var för sig och hjälp varandra att nå dessa. Då blir både du och din vän/partner peppade! För vem vill vara den som inte uppnår målet? Lycka till!"

"Eftersom jag har noll träningsmotivation har jag fått lägga in promenader som en delsträcka till och från jobbet, jag åker buss/bil annars. Det blir nästan en timmes promenad varje vardag, lagom för en äldre dam."

"Mitt bästa och säkraste träningstips är att boka in nåt i samband med träningen, t.ex. handla mjölk på hemvägen från gymmet, lämna böcker på biblioteket på cykelrundan, erbjuda skjuts till zumban åt granne. Om något/någon mer är lovat/lovad blir det svårare, motigare att avboka!"

"Min motivation att träna är att jag får mer energi, blir mer snabbtänkt, mer positiv och ett mycket bättre tålamod. Det största plusset är ju också en vältränad kropp så klart. Dessa saker påverkar inte bara mig, utan alla i min omgivning."

"Mitt bästa tips att hålla igång sin träning är att vara ett kompisgäng som tränar ihop, för då kan man peppa varandra när motivationen tryter. Träningen blir mycket roligare om man är några stycken. Dessutom kan man skratta tillsammans."

"Min bästa motivation för att träna är mina barn!! Klart man vill orka att leka o busa med dem. Man får ju mer ork när man håller på med träningen." 

Vilket passar dig bäst? Lycka till med träningen!