• Leveranstid 3-5 dagar
  • Frakt 49:-
  • Öppet köp 30 dagar
  • Kort/faktura utan avgifter

Berättelsen om JOBI

Det var en gång en Jo och en Bi 

Joacim och Birgitta var ett par som fick en lysande idé om att sälja bra och snygga arbetsskor ute på förskolor.
Så startades Jobi Footright 1985, och idag är vi en av Sveriges största leverantörer av jobbskor för alla yrken.
På JOBI väljer och utvecklar vi vårt sortiment med omsorg om din fot. Efter över 30 år i branschen vet vi att skor måste vara uppbyggda på rätt sätt för att funka på en arbetsplats.

Europeisk kvalitet till riktigt bra priser

JOBIs skor tillverkas i de klassiska skoländerna Italien, Spanien och Portugal. Tack vare att vi säljer våra egna skor direkt från fabrikerna, utan mellanhänder, kan du handla jobbskor till mycket bra priser. Kollektionen kompletteras med noga utvalda modeller från kända varumärken, till bra priser. 

Skorna ska passa DIG

Du kan inte köpa JOBI jobbskor eller Footsoul i butik. Vi kommer till er istället, för då vet vi att ni får skor som passar era fötter och i just er arbetsmiljö.
Alla JOBIs representanter är utbildade i fotens anatomi och vet det mesta om belastning. På en JOBI skovisning undviker du därför dyra och onödiga felköp och all personlig service och rådgivning ingår såklart i priserna! 

Vi bryr oss

För att kunna garantera hög kvalitet och god arbetsmiljö tillverkas våra egna modeller i av oss utvalda fabriker inom EU. Vi är medlemmar i REPA, näringslivet system för återvinning av förpackningar, så när du handlar av oss bidrar du till minskning av miljöbelastningen.

Boka in en JOBI skovisning till DIN arbetsplats, vi ses!