JOBI har älskat glada fötter sedan 1985

Det var en gång…

1985 fick JOacim och BIrgitta den strålande idén att arbetsskor bäst provas ut i rätt arbetsmiljö, så varför inte starta besöksförsäljning på svenska arbetsplatser? Sagt och gjort, från ett fåtal sandalmodeller då, har kollektionen växt och JOBI är nu en av Sveriges största och ledande leverantörer av arbetsskor.

Vi bryr oss om dina fötter

Många års erfarenhet och nära samarbeten med europeiska fabriker har lärt oss hur bra arbetsskor ska vara uppbyggda för att du ska kunna gå och stå långa arbetspass. Det innebär att vi utvecklar egna modeller anpassade för just dina behov. Det är viktigt att arbetsskor avlastar, dämpar, har god passform och såklart förgyller tillvaron även designmässigt. Då gör du ett bra jobb, håller dig frisk och har energi och ork över till annat när du kommer hem.

Vi bryr oss om vår omvärld

I JOBIs Hållbarhetspolicy finns beskrivet hur vi ska bidra till en mer hållbar omvärld. Vi har uttalade mål och riktlinjer för god produktion, miljöarbete, socialt engagemang och vår interna arbetsmiljö. Under 2017 ska vi t ex minska våra pappersutskrifter med 30 %, våra säljare kör miljöklassade bilar och vi stödjer Läkare utan gränser. Varje år skänker vi osåld överproduktion till rumänska barnhem. Att handla skor av en JOBI-säljare som kommer till er och som sedan levereras till er arbetsplats, innebär färre transporter och frakter än om ni skulle handla var för sig

Vill du veta mer? Fråga gärna våra säljarrepresentanter eller slå Mia Ekander en signal, 0733- 10 16 06.

Boka in en JOBI skovisning till DIN arbetsplats, vi ses!